The wishlist name can't be left blank

Onderdelen

Filteren

36 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Afstandhouder - Puntdraad
    Afstandhouder - Puntdraad

    Afstandhouder voor het geleiden van puntdraad op palen van rond 60mm. Is vervaardigd uit gehard PVC en wordt gemonteerd om de stalen paal heen.

      € 3,95 € 3,26
    Toevoegen
  2. Locinox elektrische slotvanger - SE
    Locinox elektrische slotvanger - SE

    Deze RVS elektrische slotvanger van het merk Locinox werkt op 12 V. Geschikt voor vaste paalprofielen van 50 x 50 mm en groter.

    vanaf
      vanaf  € 320,95 € 265,25
    Toevoegen
  3. Locinox elektrische insteekslotvanger - SEH
    Locinox elektrische insteekslotvanger - SEH

    Deze elektrische insteekslotvanger van het merk Locinox werkt op 12 V. Dubbel blokkeringssysteem die 500 kg druk verdraagt.

    vanaf
      vanaf  € 314,95 € 260,29
    Toevoegen
  4. Locinox grondstop - OGS
    Locinox grondstop - OGS

    Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze Locinox grondstop. 

      € 46,95 € 38,80
    Toevoegen
  5. Locinox grondstop - EGS
    Locinox grondstop - EGS

    Voor grondgrendels met een maximale as-diameter van Ø 20mm. Economische grondstop zonder poortaanslag. Gebruikt om in beton te storten.

      € 13,95 € 11,53
    Toevoegen
  6. Locinox positiedetectieset - GATESWITCH
    Locinox positiedetectieset - GATESWITCH

    Voor poortsituaties met een minimale opening van 10 mm en maximaal 50 mm tussen paal en poort. Kan worden gemonteerd op elke poort.

      € 49,95 € 41,28
    Toevoegen
  7. Locinox krukpaar - 3006FA
    Locinox krukpaar - 3006FA

    Auminium sierkrukpaar 3006FA van het merk Locinox. Geschikt i.c.m. de opbouw- en insteeksloten van locinox. Krukstift is vierkant 8mm.

      € 20,95 € 17,31
    Toevoegen
  8. Autozender - RSZ1
    Autozender - RSZ1

    De handzender wordt in de sigarettenaansteker geplaatst en is daardoor in de auto altijd binnen handbereik.

      € 79,62 € 65,80
    Toevoegen
  9. Handzender - RSC2
    Handzender - RSC2

    Makkelijk op te bergen, handig voor op reis. De 2-toetsen-handzender in voordelige mini-formaat is ideaal voor aan de sleutelhanger.

      € 72,16 € 59,64
    Toevoegen
  10. Lamellen - op rol
    Lamellen - op rol

    Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze lamellen.

    vanaf
      vanaf  € 134,95 € 111,53
    Toevoegen

36 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bij Hekkenwereld hebben we het ruimste assortiment als het gaat om hekwerken. Al tientallen jaren zijn wij de partij als het gaat om kwalitatief hoogstaand hekwerk tegen scherpe prijzen. Bij elke bestelling wordt er een uitgebreide montagehandleiding bij gedaan zodat de montage gemakkelijk zal verlopen. Via onze bestelhulp is het trouwens ook goed mogelijk om in één keer te bekijken welke onderdelen je nodig hebt voor uw type bestelling. Aan welke onderdelen moet u eigenlijk allemaal denken?


Hieronder een impressie van welke onderdelen wij allemaal hebben: palen, bevestigingsmateriaal, koppelingen, sloten, slotvervangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels, aanslagen, poortvangers, automatisering, bekleding, gereedschappen, merchandise, lak, wielen, railsen, geleidingswielen, opvangmuilen, ondersteuningsrollen, kabelspanners, koppelstiften, schuifpoortgeleiders, geleidingsrollen, eindstoppen, tandheugels, paalkappen, schijven, schalen, bollen, paalkoppen, hekpunten, ringen, krullen, sierketting, liggers, spijlen, leuningstijl, brugpaal, doppen, overklimbeveiliging, schetsplaten, krukparen, cilinders, slotcilinders, leuningdragers, sample.