The wishlist name can't be left blank

Onderdelen

160 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. RVS slotbout
  RVS slotbout

  Deze slotbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Zijn leverbaar in verschillende lengtes en hebben een draaddikte van 8 mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,35 € 0,29
  Toevoegen
 2. RVS zeskantbout
  RVS zeskantbout

  Deze zeskantbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Zijn leverbaar in verschillende lengtes en hebben een draaddikte van 8 mm of 10mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,35 € 0,29
  Toevoegen
 3. RVS Houtdraadbout
  RVS Houtdraadbout

  Deze zeskantbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Leverbaar in verschillende formaten en heeft een draaddikte van 8 mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,25 € 0,21
  Toevoegen
 4. Zelfborende parker - 5,5x22
  Zelfborende parker - 5,5x22

  Deze zelfborende parker is ideaal tijdens de montage op een stalen of aluminium ondergrond. Heeft een maximale boorcapaciteit van 6 mm.

    € 0,14 € 0,12
  Toevoegen
 5. RVS moer
  RVS moer

  Deze zeskantmoer is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. U kunt het formaat van de gewenste maat van de moer zelf selecteren.

  vanaf
    vanaf  € 0,30 € 0,25
  Toevoegen
 6. RVS borgmoer
  RVS borgmoer

  Deze borgmoer is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en heeft een kunststof rand als extra waarborg. Beschikbaar in verschillende formaten.

  vanaf
    vanaf  € 0,40 € 0,33
  Toevoegen
 7. Muurplug
  Muurplug

  Deze muurplug is uit hoogwaardig kunststof vervaardigd. Ideaal voor het gebruik i.c.m. een houtdraadbout. Is leverbaar in 8x40 mm en 10x50 mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,30 € 0,25
  Toevoegen
 8. RVS carrosseriering
  RVS carrosseriering

  Deze carrosseriering is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en is bedoeld als onderlegring van een bout of anker. Beschikbaar in verschillende formaten.

  vanaf
    vanaf  € 0,30 € 0,25
  Toevoegen
 9. RVS sluitring
  RVS sluitring

  Deze sluitring is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en is bedoeld als onderlegring van een bout of anker. Beschikbaar in verschillende formaten.

  vanaf
    vanaf  € 0,10 € 0,08
  Toevoegen
 10. Verzinkte ankerstang
  Verzinkte ankerstang

  Deze electrolytisch verzinkte ankerstang is geschikt voor het stevig bevestigen van een voet- of muurplaat. Ankerstang heeft een buitenzeskant kop en is in verschillende f...

  vanaf
    vanaf  € 2,75 € 2,27
  Toevoegen
 11. Chemische ankercapsule
  Chemische ankercapsule

  Een chemische capsule op basis van vinylester. Is geschikt voor een zware belastbaarheid en is in verschillende formaten leverbaar. Combinatie mogelijk met onze verzinkte an...

  vanaf
    vanaf  € 2,90 € 2,40
  Toevoegen
 12. Tussenbeugel - Staafmat
  Tussenbeugel - Staafmat

  Deze tussenbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 2x Tussenbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 4,15 € 3,43
  Toevoegen

160 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dubbelstaafmatten onderdelen

Dubbelstaafmatten.nl heeft het ruimste assortiment als het gaat om dubbelstaafmat hekwerken. Al tientallen jaren zijn wij de partij als het gaat om kwalitatief hoogwaardig dubbelstaafmat hekwerk tegen scherpe prijzen. Bij elke bestelling wordt er een uitgebreide montagehandleiding bijgeleverd, zodat de montage gemakkelijk zal verlopen. Via onze bestelhulp is het ook mogelijk om in één keer te bekijken welke onderdelen je nodig hebt voor jouw type bestelling.


Groot assortiment van onderdelen bij dubbelstaafmatten.nl

Bij ons kunt u onder andere terecht voor onderdelen zoals palen, bevestigingsmateriaal, koppelingen, sloten, slotvervangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels, aanslagen, poortvangers, automatisering, bekleding, gereedschappen, merchandise, lak, wielen, railsen, geleidingswielen, opvangmuilen, ondersteuningsrollen, kabelspanners, koppelstiften, schuifpoortgeleiders, geleidingsrollen, eindstoppen, tandheugels, paalkappen, schijven, schalen, bollen, paalkoppen, hekpunten, ringen, krullen, sierketting, liggers, spijlen, leuningstijl, brugpaal, doppen, overklimbeveiliging, schetsplaten, krukparen, cilinders, slotcilinders, leuningdragers, en nog veel meer. Kortom, als je op zoek bent naar een ruim aanbod van hoogwaardige dubbelstaafmat onderdelen, dan ben je bij Dubbelstaafmatten.nl aan het juiste adres!