The wishlist name can't be left blank

Matten

38 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Spuitbus
  Spuitbus

  Deze spuitbus is verkrijgbaar in 5 RAL kleuren. Het is voornamelijk voor storende en beschadigde objecten bij te werken.

  vanaf
    vanaf  € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 2. Zinkspray
  Zinkspray

  Bekijk snel onze zinkspray bij Dubbelstaafmatten.nl. Gratis geleverd en altijd een betrouwbare service.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen
 3. Vlechtband - op rol
  Vlechtband - op rol

  Dubbelstaafmatten is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde dubbelstaafmatten en onderdelen. Bekijk snel ons vlechtband. 

  vanaf
    vanaf  € 96,95 € 80,12
  Toevoegen
 4. Tennisband - op rol
  Tennisband - op rol

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde dubbelstaafmat hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons tennisband. 

  vanaf
    vanaf  € 102,95 € 85,08
  Toevoegen
 5. Bevestigingsclips - per 25 stuks
  Bevestigingsclips - per 25 stuks

  Deze bevestigingsclips zijn geschikt om het tennisband te bevestigen aan de matten.  Wordt geleverd per 25 stuks.

    € 17,75 € 14,67
  Toevoegen
 6. Tennisdoek - op rol
  Tennisdoek - op rol

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons tennisdoek. 

  vanaf
    vanaf  € 297,95 € 246,24
  Toevoegen
 7. Heidemat - op rol
  Heidemat - op rol

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons aanbod kwalitatieve heidematten.

  vanaf
    vanaf  € 66,95 € 55,33
  Toevoegen
 8. Lamellen - op rol
  Lamellen - op rol

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze lamellen.

  vanaf
    vanaf  € 174,95 € 144,59
  Toevoegen
 9. Wilgenmatten - op rol
  Wilgenmatten - op rol

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde staafmatten en onderdelen. Bekijk snel onze wilgenmatten op rol. 

  vanaf
    vanaf  € 195,95 € 161,94
  Toevoegen
 10. Hedera
  Hedera

  Dit hedera privacypaneel is universeel toepasbaar op alle matten. Afmeting van 50x50 cm en kunnen aan elkaar worden gekoppeld.

    € 25,95 € 21,45
  Toevoegen
 11. Laurier
  Laurier

  Dit laurier privacypaneel is universeel toepasbaar op alle matten. Afmeting van 50x50 cm en kunnen aan elkaar worden gekoppeld.

    € 28,95 € 23,93
  Toevoegen
 12. Kunsthaag Fijn - op rol
  Kunsthaag Fijn - op rol

  Dubbelstaafmatten.nl is de webshop als het gaat om staafmatten en onderdelen. Bekijk snel ons Kunsthaag fijn.

  vanaf
    vanaf  € 141,95 € 117,31
  Toevoegen

38 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Staafmatten bij Dubbelstaafmatten scoren een 9.5 als klanttevredenheid

Welkom op onze categoriepagina over de staafmat bij dubbelstaafmatten.nl. Wij vinden het enorm belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze staafmatten een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


De dubbelstaafmat, een populaire keuze in Nederland

Dubbelstaafmatten zijn een populaire keuze voor vele soorten omheiningen, omdat ze stijlvol en functioneel zijn. Deze matten zijn gemaakt van staal en hebben een uniek ontwerp met twee parallel lopende staven. Dit geeft de omheining een stevige en veilige uitstraling, en maakt het tegelijkertijd mogelijk om er doorheen te kijken en lucht door te laten. Dubbelstaafmatten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en kunnen worden toegepast in verschillende omgevingen, zoals tuinen, parken, bedrijventerreinen en openbare ruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat ze altijd kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.


Dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten of gaasmatten?

De dubbelstaafmat is een type hekwerk dat steviger en stabieler is dan de enkelstaafmat. Deze heeft horizontale spijlen aan beide kanten, wat bijdraagt aan de stevigheid. Dubbelstaafmatten zijn iets duurder dan enkelstaafmatten, die bestaan uit horizontale en verticale spijlen. Enkelstaafmatten worden vaak gebruikt als afscheiding op kinderboerderijen en in tuinen, zowel zakelijk als privé. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden goede stabiliteit, dankzij de verzinkte draad die verwerkt zit in de mat. Gaasmatten zijn een ander type hekwerk dat gemakkelijk samen te stellen is met hardhouten palen. Ze zijn goedkoop en kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de palen. Wij bieden ook pakketten van gaashekwerk aan, inclusief hardhouten palen. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding. Bekijk ons aanbod om een gaasmat te bestellen.


Twijfel?

Dubbelstaafmatten zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal dat bestand is tegen roest en corrosie, en hebben daardoor een lange levensduur. Ze zijn ook eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of water en zeep. Dubbelstaafmatten zijn ook een duurzame optie. Staal is een recyclebaar materiaal, wat betekent dat deze matten na gebruik opnieuw kunnen worden verwerkt in andere producten. Dit is goed voor het milieu en kan bijdragen aan een vermindering van afval. Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle en functionele oplossing voor uw omheining, dan zijn dubbelstaafmatten een uitstekende keuze. Ze zijn stevig, veilig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam, en kunnen aan bijna elke behoefte worden aangepast.