The wishlist name can't be left blank

Matten

38 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Muurbevestiging - Staafmat
  Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Set van: muurbeugel, RVS slotbout, houtdraadbouten, moeren en ringen.

  vanaf
    vanaf  € 5,95 € 4,92
  Toevoegen
 2. Hoek/Muurbevestiging - Staafmat
  Hoek/Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: hoekstuk, tegenplaat, RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 6,95 € 5,74
  Toevoegen
 3. Muurbevestiging - 60x60mm paal
  Muurbevestiging - 60x60mm paal

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde staafmatten en onderdelen. Bekijk snel ons aanbod muurbevestiging 60x60mm paal.

  vanaf
    vanaf  € 18,95 € 15,66
  Toevoegen
 4. Muurbevestiging - Ø60mm paal
  Muurbevestiging - Ø60mm paal

  Dubbelstaafmatten.nl is dé online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze muurbevestiging 60Ømm paal.

  vanaf
    vanaf  € 11,95 € 9,88
  Toevoegen
 5. Begroeibeugel - Staafmat
  Begroeibeugel - Staafmat

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde staafmatten en onderdelen. Bekijk snel onze begroeibeugel Staafmat. Ideaal voor uw beplanting...

  vanaf
    vanaf  € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 6. Hoekverbinder
  Hoekverbinder

  Deze verbinder is perfect voor het verbinden van staafmatten in een hoek. Geschikt voor alle staafmatten binnen ons assortiment.

  vanaf
    vanaf  € 4,95 € 4,09
  Toevoegen
 7. Sample - Dubbelstaafmat 6/5/6
  Sample - Dubbelstaafmat 6/5/6

  Twijfelt u nog? Overweeg een goedkope sample van dubbelstaafmatten! Verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 1,95 € 1,61
  Toevoegen
 8. Betonzak
  Betonzak

  Dubbelstaafmatten.nl heeft een groot aanbod in voordelige betonzakken. Bekijk hier ons ruim opgezette aanbod betonzakken.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen
 9. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

    € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 10. Lakflesje
  Lakflesje

  Dit lakflesje is verkrijgbaar in 5 RAL kleuren. Het is voornamelijk voor storende en beschadigde objecten bij te werken

  vanaf
    vanaf  € 11,95 € 9,88
  Toevoegen
 11. Roeststop
  Roeststop

  Bekijk snel onze roeststop bij de meest uitgebreide webshop als het gaat om dubbelstaafmatten van Nederland.

    € 8,95 € 7,40
  Toevoegen

38 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Staafmatten bij Dubbelstaafmatten scoren een 9.5 als klanttevredenheid

Welkom op onze categoriepagina over de staafmat bij dubbelstaafmatten.nl. Wij vinden het enorm belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze staafmatten een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


De dubbelstaafmat, een populaire keuze in Nederland

Dubbelstaafmatten zijn een populaire keuze voor vele soorten omheiningen, omdat ze stijlvol en functioneel zijn. Deze matten zijn gemaakt van staal en hebben een uniek ontwerp met twee parallel lopende staven. Dit geeft de omheining een stevige en veilige uitstraling, en maakt het tegelijkertijd mogelijk om er doorheen te kijken en lucht door te laten. Dubbelstaafmatten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en kunnen worden toegepast in verschillende omgevingen, zoals tuinen, parken, bedrijventerreinen en openbare ruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat ze altijd kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.


Dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten of gaasmatten?

De dubbelstaafmat is een type hekwerk dat steviger en stabieler is dan de enkelstaafmat. Deze heeft horizontale spijlen aan beide kanten, wat bijdraagt aan de stevigheid. Dubbelstaafmatten zijn iets duurder dan enkelstaafmatten, die bestaan uit horizontale en verticale spijlen. Enkelstaafmatten worden vaak gebruikt als afscheiding op kinderboerderijen en in tuinen, zowel zakelijk als privé. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden goede stabiliteit, dankzij de verzinkte draad die verwerkt zit in de mat. Gaasmatten zijn een ander type hekwerk dat gemakkelijk samen te stellen is met hardhouten palen. Ze zijn goedkoop en kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de palen. Wij bieden ook pakketten van gaashekwerk aan, inclusief hardhouten palen. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding. Bekijk ons aanbod om een gaasmat te bestellen.


Twijfel?

Dubbelstaafmatten zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal dat bestand is tegen roest en corrosie, en hebben daardoor een lange levensduur. Ze zijn ook eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of water en zeep. Dubbelstaafmatten zijn ook een duurzame optie. Staal is een recyclebaar materiaal, wat betekent dat deze matten na gebruik opnieuw kunnen worden verwerkt in andere producten. Dit is goed voor het milieu en kan bijdragen aan een vermindering van afval. Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle en functionele oplossing voor uw omheining, dan zijn dubbelstaafmatten een uitstekende keuze. Ze zijn stevig, veilig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam, en kunnen aan bijna elke behoefte worden aangepast.