The wishlist name can't be left blank

Matten

38 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Dubbelstaafmat 6/5/6
  Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 26,95 € 22,27
  Toevoegen
 2. Dubbelstaafmat 8/6/8
  Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 8/6/8 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 42,95 € 35,50
  Toevoegen
 3. Tussenpaal - Dubbelstaafmat
  Tussenpaal - Dubbelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 4. Hoekpaal - Dubbelstaafmat
  Hoekpaal - Dubbelstaafmat

  Deze hoekpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 34,95 € 28,88
  Toevoegen
 5. Eindpaal - Dubbelstaafmat
  Eindpaal - Dubbelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 31,95 € 26,40
  Toevoegen
 6. Tussenbeugel - Staafmat
  Tussenbeugel - Staafmat

  Deze tussenbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 2x Tussenbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 4,15 € 3,43
  Toevoegen
 7. Hoekbeugel - Staafmat
  Hoekbeugel - Staafmat

  Deze hoekbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 1x Hoekbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 4,68 € 3,87
  Toevoegen
 8. Eindbeugel - Staafmat
  Eindbeugel - Staafmat

  Deze eindbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 1x Eindbeugel (in kleur), 1x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 3,43 € 2,83
  Toevoegen
 9. Tussenbeugel - Anti inbraak
  Tussenbeugel - Anti inbraak

  Deze anti-inbraak tussenbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Zorgt voor optimale beveiliging. Bekijk hier snel ons aanbod. 

  vanaf
    vanaf  € 3,71 € 3,07
  Toevoegen
 10. Hoekbeugel - Anti inbraak
  Hoekbeugel - Anti inbraak

  Deze anti-inbraak hoekbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Zorgt voor optimale beveiliging.

  vanaf
    vanaf  € 3,93 € 3,25
  Toevoegen
 11. RVS klem + parker
  RVS klem + parker

  Dubbelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde staafmatten en onderdelen. Bekijk snel onze RVS klem.   

    € 2,75 € 2,27
  Toevoegen

38 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Staafmatten bij Dubbelstaafmatten scoren een 9.5 als klanttevredenheid

Welkom op onze categoriepagina over de staafmat bij dubbelstaafmatten.nl. Wij vinden het enorm belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze staafmatten een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


De dubbelstaafmat, een populaire keuze in Nederland

Dubbelstaafmatten zijn een populaire keuze voor vele soorten omheiningen, omdat ze stijlvol en functioneel zijn. Deze matten zijn gemaakt van staal en hebben een uniek ontwerp met twee parallel lopende staven. Dit geeft de omheining een stevige en veilige uitstraling, en maakt het tegelijkertijd mogelijk om er doorheen te kijken en lucht door te laten. Dubbelstaafmatten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en kunnen worden toegepast in verschillende omgevingen, zoals tuinen, parken, bedrijventerreinen en openbare ruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat ze altijd kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.


Dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten of gaasmatten?

De dubbelstaafmat is een type hekwerk dat steviger en stabieler is dan de enkelstaafmat. Deze heeft horizontale spijlen aan beide kanten, wat bijdraagt aan de stevigheid. Dubbelstaafmatten zijn iets duurder dan enkelstaafmatten, die bestaan uit horizontale en verticale spijlen. Enkelstaafmatten worden vaak gebruikt als afscheiding op kinderboerderijen en in tuinen, zowel zakelijk als privé. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden goede stabiliteit, dankzij de verzinkte draad die verwerkt zit in de mat. Gaasmatten zijn een ander type hekwerk dat gemakkelijk samen te stellen is met hardhouten palen. Ze zijn goedkoop en kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de palen. Wij bieden ook pakketten van gaashekwerk aan, inclusief hardhouten palen. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding. Bekijk ons aanbod om een gaasmat te bestellen.


Twijfel?

Dubbelstaafmatten zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal dat bestand is tegen roest en corrosie, en hebben daardoor een lange levensduur. Ze zijn ook eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of water en zeep. Dubbelstaafmatten zijn ook een duurzame optie. Staal is een recyclebaar materiaal, wat betekent dat deze matten na gebruik opnieuw kunnen worden verwerkt in andere producten. Dit is goed voor het milieu en kan bijdragen aan een vermindering van afval. Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle en functionele oplossing voor uw omheining, dan zijn dubbelstaafmatten een uitstekende keuze. Ze zijn stevig, veilig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam, en kunnen aan bijna elke behoefte worden aangepast.